2010. júl. 31.

Wellness részleg

Wellness részleg



A wellness részleg a 4* szálloda alatt volt található, amit 8-20 óráig lehetett igénybe venni. Volt egy úszómedence és egy pezgőfürdő, ami egész nap ment, így mindeki ki tudta használni. Kellemes volt a vize nem volt se meleg sem hideg tökéletes volt. Itt is mindenki kapott külön-külön törölközőt így senkinek sem kellett a szobait lehozni. Akinek köntös kellett az kaukció ellenében azt is kapott. Itt is ügyeltek a tisztaságra, mert ide sem lehetett utcai cipőben bemenni, vagy zacskót kellett ráhúzni! Itt megtalálható volt külön női és férfi öltöző Wc-vel hajszárítóval és lezárható kis szekrényekkel.





 Infra szauna

Aroma kabin

 Gőzkabin

 Jégkabin

 Masszázs zuhany


 Masszázs ágy



A különbőző kabinok nagyszerű lehetőséget nyújtottak mindenki számára! Aki a nagyon meleget választotta az a finn  szaunában volt, ami kb 90 fokos volt, vagy a gőzkabint.
Az infra szauna az már nem volt annyira meleg ott kb fél órát kell lenni ahhoz hogy kifejtse a hatását. Az aromakabinban már nem volt meleg a helyiség, de nagyon kellemes illat volt benne! A jégkabin nem volt túlságosan hideg, de aki a szaunból jött ki és hideget akart annak ott voltak a jégdarabok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése